Prekių katalogas

Varnalėšų kosmetikos nauda

Kosmetinės priemonės, tokios kaip varnalėšų aliejus, šampūnai, kaukės gaminami iš Lietuvoje plačiai paplitusio gydomojo augalo – varnalėšos. 

Deguto kosmetika. Savybės ir nauda

Degutas plačiai naudojamas kosmetikos priemonėse dėl savo gydomųjų ir naudingų kūnui savybių. Deguto muilų ir kitų kosmetikos priemonių pagrindinė veiklioji medžiaga yra beržo derva.  

Celiulitas. Kaip spręsti šią problemą.

Graži, skaisti ir lygi oda – kiekvienos moters siekiamybė. Juk tokia oda užtikrina ne tik gerą savijautą, bet ir pasitikėjimą savimi. Visgi didžioji dalis moterų susiduria su nepageidaujamu celiulitu, arba dar kitaip vadinama apelsino žievele.  

Kanapių arbata. Nauda ir paruošimas

Kanapių arbata visame pasaulyje geriama šimtmečius ir vertinama dėl savo unikalių ir gydomųjų savybių. Kanapių arbata ne tik skani, tačiau ir naudinga organizmui. Ji ne tik ramina, bet ir gydo, stimuliuoja, stiprina organizmą ir gyvybiškai svarbias funkcijas.  

Saulės vitaminas D, kurio mums taip dažnai trūksta

Vitaminas D priskiriamas prie riebaluose tirpių vitaminų, kuris dalyvauja įvairiuose organizmo procesuose ir padeda palaikyti tiek gerą imunitetą, tiek puikią odos būklę bei apsaugo nuo įvairių kitų ligų. 

Hialurono rūgštis – slaptas grožio ir sveikatos elementas

Ląstelių drėgmės šaltinis, jaunystės eleksyras, panacėja nuo visų odos problemų ir panašius šlovės titulus priskiriame hialurono rūgščiai. 

Spygliuočių eliksyras

Jau antikos laikais buvo žinoma apie spygliuočių eliksyro gydomąsias savybes, todėl ši augalinė medžiaga buvo praminta sveikatos šaltiniu. Chlorofilas – gaunamas iš augalų pigmentas, nudažantis augalo lapus žalia spalva ir sugeriantis šviesos energiją.  

Gerosios bakterijos - mūsų organizmo draugai

Gerųjų bakterijų yra įvairių rūšių, bet sveikatai palaikyti svarbiausios yra laktobacilos ir bifidobakterijos (Lactobacillus ir Bifidobaterium). Bifidobakterijos yra labiausiai paplitusi rūšis. 

Gauromečio arbatos nauda

Siauralapis gaurometis (lot. Epilobium angustifolium), priklauso nakvišinių šeimai, ožkarožių genčiai. Turi daug paplitusių pavadinimų, kaip siauralapis gaurometis, smulkiažiedė ožkarožė arba iš Rusų kalbos kilusiu pavadinimu Ivan čai. 

Kas yra kordicepsas?

Tradicinėje kinų medicinoje kininis kordicepsas (lot. Cordyceps sinesis) buvo vadinamas „augalų imperatoriumi“, „ilgaamžiškumo grybu“. Tai – vienas labiausiai vertinamų natūralių vaistinių preparatų kinų, tibetiečių, nepaliečių medicinoje ir naudojamas daugiau kaip 1,5 tūkstančio metų.

Arbatmedžio aliejus - visiems gyvenimo atvejams. Nauda ir receptai.

Arbatmedžio eterinis aliejus yra vienas iš populiariausių eterinių aliejų, kuris turėtu apsigyventi kiekvienuose namuose. Aliejus turi begalę naudingų savybių ir yra plačiai naudojamas kasdienai ir terapijai, grožiui puoselėti ir sveikatai gerinti.  

Kolagenas grožiui puoselėti

Kolagenas yra viena iš svarbiausių medžiagų mūsų organizme. Jo kiekis stipriai įtakoja odos būklę ir jos gebėjimą atsinaujinti. Vienas iš pagrindinių odos komponentų yra baltymas kolagenas, kurio odoje yra daugiau nei 75%.  

Plaukų slinkimas - dažniausios priežastys

Kiekvienas norime turėti gražius ir sveikus plaukus. Žmogus kasdien netenka apie 100 plaukelių ir tai yra laikoma visiška norma, mes to nepastebime, nes jie yra pakeičiami naujai augančiais plaukeliais.  

  • Prenumeruokite naujienlaiškį

    Bendraukime Facebook

Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications