Prekių katalogas

Kėnio eterinis aliejus

  • Kėnio eterinis aliejus yra vienas populiariausių ir veiksmingiausių eterinių aliejų. Jis yra gaminamas iš sibirinių kėnių (lot. Abies sibirica) spyglių, ūglių ir kankorėžių, tad kėnių eteriniui aliejui būdingas aitrumas, šaltumas, gaivumas su gyvo miško, smilkstančių dervų kvapiaisiais tonais. Dėl subtilaus gamtiško aromato šis aliejus itin tinkamas norintiems pajusti laukinės gamtos, miško atmosferą. 

    Skaityti daugiau
  • Kėnių eterinis aliejus veikia antiseptiškai, priešuždegimiškai, antibakteriškai; pasižymi šildančiomis, tonizuojančiomis, prakaitavimą malšinančiomis, atsikosėjimą skatinančiomis, skausmą mažinančiomis savybėmis. Šis aliejus nepastebimai greitai pagerina nuotaiką bei suteikia energijos visai dienai. 

    Naudojant kūno įvyniojimams, kėnių eterinis aliejus padeda sumažinti raumenų skausmus, pabrinkimus. Jis efektyviai suaktyvina kraujotaką, tad yra naudingas žmonėms, patiriantiems kraujotakos sutrikimų. Vakare įmerkus pėdas į vonelę su keliais lašais eterinio aliejaus, sumažinsite pėdų prakaitavimą, tinimą ir nuovargio jausmą.

    Taip pat įlašinę kelis lašelius kėnių eterinio aliejaus į veido odos priežiūros priemones, suteiksite joms papildomą tonizuojantį, raminamąjį efektą. Kėnių eterinis aliejus stangrina odą, skatina odos ląstelių atsinaujinimą, stabdo senėjimo procesus. Eterinis kėnių aliejus naudingas ir tokių odos ligų, kaip dermatitas, egzema, psoriazė, profilaktikai ir gydymui.

    Kėnių eterinis aliejus gali būti įlašinamas ir į plaukų priežiūros priemones. Šis aliejus plaukams suteikia žvilgesio, spindesio, juos pamaitina; padeda atsikratyti pleiskanų, sureguliuoja galvos odos riebalų pusiausvyrą.

    Kėnių eterinis aliejus plačiai naudojamas ir inhaliacijoms, patalpų aromaterapijai. Dėl jam būdingo natūralaus miško kvapo, kėnių eterinį aliejų rekomenduojama naudoti susiduriant su peršalimo simptomais.

    Galiausiai, šis aliejus yra itin vertinga namų valymo priemonė. Keli lašeliai kėnių aliejaus į vandenį itin efektyviai išvalys įvairius paviršius, grindis. O mėgstantiems užsiimti natūralios kosmetikos gamyba, kėnių eterinis aliejus yra puiki sudedamoji dalis.
      
     

  • Prenumeruokite naujienlaiškį

    Bendraukime Facebook

<-- End of Tawk.to Script-->